IVECO Group IVECO North Europe & Baltics

Service Contract Specialist

Är du en serviceinriktad person som gillar att hjälpa andra? Vill du vara en del av ett team som stöttar våra kunder och återförsäljare på bästa sätt? Då kan detta vara jobbet för dig!

Vad vi erbjuder dig: 

Vi erbjuder dig möjligheten att arbeta i ett dynamiskt och stöttande team där din serviceinriktade och strukturerade arbetsstil uppskattas. Du får chansen att utveckla din expertis inom serviceavtal och garantier, och möjlighet att påverka och förbättra våra processer. Vi erbjuder också utbildning och stöd för att du ska kunna växa i din roll.

Vem är du? 

Vi söker dig med stark erfarenhet inom administration, helst med serviceavtal eller garantier, som är van att arbeta med IT-system och har goda kunskaper i Excel. Du är serviceinriktad, strukturerad och proaktiv, och har förmågan att hantera flera uppgifter samtidigt och följa dem från start till slut. Du har kanske erfarenhet från bilindustrin eller en liknande bransch och talar och skriver flytande engelska samt svenska eller danska.

Om rollen: 

Som Service Contract Specialist hos oss kommer du att spela en viktig roll i att ge högkvalitativ support till våra kunder och återförsäljare när det gäller serviceavtal. Du kommer att arbeta med att hålla våra system uppdaterade och optimera dem för att säkerställa att våra kunder får den bästa möjliga servicen. Du kommer också att vara expert på vårt underhålls- och reparationsprogram samt våra garantier.

I denna roll kommer du att hantera och optimera våra system för serviceavtal och garantier. Du kommer att skapa och följa upp serviceavtal och säkerställa att de uppfyller kundernas behov. Dessutom kommer du att stödja försäljningsteamet med prisuppgifter och kontraktsskapande, samt genomföra utbildningar för både interna och externa parter om våra serviceavtal.

Låter detta som något för dig? 

Tveka inte att skicka in din ansökan! Vi ser fram emot att höra från dig och berätta mer om hur du kan bli en del av vårt team.

Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Heidrun Thorsteinsdottir, rekryterare, på telefon: +45 22 34 66 57.

Vi ser fram emot att höra från dig!

 

Vi undanbeder oss respektfullt men bestämt kontakter från rekryteringsföretag, annonssäljare och liknande beträffande denna annonsering.

Dela på:

Språk:

Dansk
Svenska

Referensnummer:

875973905

Län:

  • Skåne
  • Region Hovedstaden

Anställningstyp:

Tillsvidareanställning

Anställningsgrad:

Heltid

Arbetstider:

Dag

Arbetsplats/placeringsort:

Albertslund

Kontaktpersoner:

Heidrun Thorsteinsdottir

tfn: +45 22346657

Adress:

Roholmsvej 19 2620 Albertslund