IVECO Group

Iveco værkstedet i Odense søker

Lastvognsmekaniker (Lærling)

Vi søger en eller flere dygtige lærlinge med mod på en spændende uddannelse som lastvognsmekaniker. Du er glad for at tage fat og arbejde proaktivt med at skabe gode resultater. Vi forventer, at du har gennemført grundforløbet og er klar til at starte i lære, og har du prøvet kræfter med andet i livet i form af fx værnepligt eller ung-arbejde er det kun en fordel. Du trives i en travl hverdag med afvekslende opgaver og brænder for at løse både stort og småt. På vores værksted arbejder vi både på vare- og lastbiler, og du vil blive lært grundigt op i begge dele.

 

Du skal primært beskæftige dig med:

  • service
  • reparationer
  • test- og fejlfindingsopgaver

 

Vi tilbyder gode arbejdsforhold, sundhedsforsikring samt en spændende hverdag med masser af nye udfordringer for dig som lærling. Desuden er der mulighed for frokostordning. 

Du vil få en gruppe af erfarne og kompetente kollegaer, som alle gerne vil bidrage til at gøre alt for, at netop du vil få en faglig god uddannelse.

 

Søg stillingen: Ansættelsessamtaler afholdes løbende og stillingen kan søges indtil den rette kandidat er fundet. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte filialchef Bo Bogetoft Christiansen på tlf. 22 29 50 73.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Del på:

Referencenummer:

852446979

Region:

  • Region Syddanmark

Jobtype:

Tidsbegrænset

Arbejdsdage:

Dag

Ansøgningsfrist:

26-02-2023

Arbejdssted:

Odense

Yderligere oplysninger fås hos:

Bo Bogetoft Christiansen

Mobil: +45 22 29 50 73

Kontoradresse:

2620 Albertslund