IVECO North Europe & Baltics

Transportbilssäljare

Transportbilssäljare till Iveco - Göteborg

Brinner du för försäljning och att skapa goda relationer med kunden? Är du självständig och strukturerad? Då kanske har vi möjligheten för dig!

 

Vi förstärker vår säljorganisation och söker en till säljare till vårt kontor i Göteborg. 

Iveco med huvudkontor i Turin, Italien, är Europas näst största producent av lastbilar. Iveco utvecklar, producerar och säljer last- och skåpbilar från 3,2 tons totalvikt och uppåt. I Sverige är Iveco representerat av ett helägt dotterbolag, Iveco Sweden AB, som verkar via 2 egna filialer och ett antal återförsäljare.  

Om jobbet:  

Detta arbete är i stor utsträckning baserat på uppsökande försäljning ute hos kunderna. Därför ställs det stora krav på självständig och strukturerad arbetsinsats där kundens behov hela tiden är i fokus. Vi värdesätter egenskaper som engagemang, lojalitet och intresset för att göra affärer.  

Därutöver ingår följande arbetsuppgifter i tjänsten:  

  • Bearbetning av den lokala marknaden genom telefon, besök och uppföljning  
  • Offerering och försäljning, från första kontakt till leverans  
  • Hantering av lager
  • Marknadsföring av transportbilar

Om dig:  

Vi söker dig med god etik och affärsmannaskap. Erfarenhet från bilbranschen är en fördel men absolut inget krav. Det viktigaste är att du brinner för försäljning och att skapa goda relationer med kunden. Du har grundläggande kunskaper i data och är självgående inom ramarna för företagens policy. Du skall kunna arbeta självständigt och kunna driva dig själv i det dagliga arbetet och vara införstådd med att resultat uppnås genom hårt arbete.

Vi erbjuder:  

Du arbetar utifrån vår anläggning i Göteborg, här är vi runt 15 engagerade medarbetare och därtill kommer du att arbeta i en internationell organisation präglad av en stark entreprenörsanda. Vi ger dig en grundlig produktträning och övrig utbildning inom Ivecos produkter. Samt ett attraktivt lönepack med fast lön, plus provision och tjänstebil. Du rapporterar till försäljningschefen för Iveco Sweden AB, Peter Bjurström.

Din ansökan  

Känns det intressant? Ansökningar till tjänsten hanteras löpande, tveka därför inte att skicka in din ansökan redan idag eftersom tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.

Om du har frågor kring ovanstående tjänst är du välkommen att kontakta Försäljningschef Peter Bjurström på +46 42 20 20 73.

Vi ser fram emot att höra från dig.  

 

Dela på:

Referensnummer:

201220968

Län:

  • Västra Götaland

Anställningstyp:

Tillsvidareanställning

Anställningsgrad:

Heltid

Arbetstider:

Dag

Sista ansökningsdag:

2023-02-13

Arbetsplats/placeringsort:

Göteborg

Kontaktpersoner:

Peter Bjurström

mob: +46 42 20 20 73

Adress:

2620 Albertslund